Bespoke Features Throughout


Located in Toronto's Parkdale area, this large 125 year old semi-detached house was once divided into several apartments. The home was returned to a single family residence claiming enhanced functional and bespoke features including sound proofing and cleverly designed built-in cabinets throughout. The formerly dark and partitioned home is now bathed in natural light and boasts a welcoming and open ground floor living space.

Designed for a couple who love to cook and entertain, the kitchen was relocated to the center of the home to become a focal point for both daily living as well as special gatherings. This captivating space was achieved by delicately blending a modern aesthetic with the original Victorian character.

Photography: Nicholas Moshenko


View Through House to Rear Patio Doors, Recessed Shelving Accents

View Through Ground Floor

Family Dining Room

Living Room 

View from Dining Room Through House to Rear Patio Doors

Stair to Basement with Recessed Shelving Details

Front Entry Hall with Cement Encaustic Tiles

Front Entry Hall with Cement Encaustic Tiles